Нов трейлър „Имало едно време... в Холивуд

22.05.2019 г.
Нов трейлър „Имало едно време... в Холивуд“Точно преди премиерата му на фестивала в Кан, Куентин Тарантино ни зарадва с „пълен трейлър“ на своя дългоочакван шедьовър „Имало едно време... в Холивуд“. В него виждаме повече детайли, които бяха пропуснати в първия трейлър, включително за героите на Ал Пачино и Кърт Ръсел, както и за членовете на клана на убиеца Чарлз Менсън.

Вярно, че и първият трейлър (от 20 март) беше толкова добър, колкото се очакваше, но сега можем да се насладим на повече от изпълненията на звездите и на начина, по който Тарантино възкресява Холивуд отпреди половин век.

Основните действащи лица са телевизионната звезда Рик Долтън (Леонардо ДиКаприо) и неговият дубльор Клиф Буут (Брад Пит). Долтън обаче е позагубил своя блясък. „Официално е, стари приятелю“, казва той на Буут. „Вече съм бивша звезда“. Но все пак Долтън разполага с шанса да има прочута съседка в лицето на актрисата Шарън Тейт (Марго Роби).

„В трейлъра“ виждаме и повече сцени с участието на Майк Мо в ролята на Брус Лий и Деймън Хериман, който играе убиеца Чарлз Менсън. Ал Пачино, за когото това е първо участие във филм на Тарантино, играе агента на Долтън – Марвин Шварц.

Междувременно „Имало едно време... в Холивуд“ бе посрещнат с повече от възторжени реакции на премиерата в Кан. Над 7 минути продължиха аплодисментите на първите зрители на филма, който е с продължителност 159 минути. На фестивалната премиера - освен самия Тарантино, който призова публиката да се въздържа от спойлери за сюжета, - присъстваха и звездите Леонардо ДиКаприо, Брад Пит, Марго Роби и Дакота Фанинг.

Пит, ДиКаприо, Тарантино и Роби в Кан '2019

Пит и ДиКаприо в Кан '2019
Copyright © 2024 Dir.bg.