Вече е ясно заглавието на новия филм на Кристофър Нолан

23.05.2019 г.
Вече е ясно заглавието на новия филм на Кристофър НоланТой ще се казва „Tenet“, но всякакви подробности за сюжета все още са строго засекретени. Все пак е ясно кои актьори ще се присъединят към основното трио, в лицето на Джон Дейвид Уошингтън, Робърт Патинсън и Елизабет Дебики.

Нолан отново ще работи с двама от своите любими актьори – Кенет Брана и легендата Майкъл Кейн. Освен тях в „Tenet“ ще участват още Ерън Тейлър-Джонсън, Димпле Кападия и Клеманс Поези.

Дългоочакваният филм на създателя на „Генезис“ е описван като екшън от епичен мащаб, в който действието ще се развива в света на международния шпионаж. Снимките вече започнаха, като локациите ще бъдат във Великобритания, Индия, Естония и още няколко страни.

Нолан отново ще използва IMAX камери и ще снима на 70-милиметрова лента. Знаем, че той е пристрастен към подобни снимки и за последно ни го демонстрира във военния епос „Дюнкерк“, чийто снимачен процес завърши с... няколко потрошени камери. Надяваме се този път да не се стига дотам. Всъщност единствено режисьорът на трилогията за Черния рицар може да си позволи подобно разхищение в наши дни.

Патинсън сподели, че сценарият на „Tenet“ е „най-дивото нещо, което съм чел от години насам“ . Надяваме се след началото на снимките да научим още детайли за продукцията. Премиерата й в САЩ предстои на 17 юли 2020 г.
Copyright © 2023 Dir.bg.