Хали Бейли е новата Ариел

04.07.2019 г.
Хали Бейли е новата АриелСамо преди няколко дни започнаха новините за попълването на актьорския състав на игралната версия на поредната „Дисни“ класика – римейк на „Малката русалка“ от 1989 г. ("The Little Mermaid"). Ето че вече е ясна и изпълнителката на главната роля. Това е младата певица Хали Бейли /Halle Bailey/ от дуото Chloe x Halle.

Изборът е изненадващ, най-вече защото сме свикнали русалката Ариел да бъде представяна като бяла жена с дълга червена коса. Както добре знаем, дъщерята на краля на морското царство Тритон ще направи всичко възможно да стане истински човек, след като се влюбва в красивия принц Ерик и спасява живота му в резултат на корабокрушение.

За роли в бъдещия хит преговарят още Мелиса Маккарти, Джейкъб Трембли и Акуафина. Роб Маршал ще е режисьор на филма, след като засне миналогодишния хит „Мери Попинз се завръща“.

„След продължителен кастинг за всички беше ясно, че Хали притежава тази рядка комбинация от духовитост, младост, невинност и излъчване пред камерата. А освен това има и божествен глас. Всичко това я прави идеална за тази емблематична роля“, заяви Маршал. Той ще започне снимки в началото на 2020 г.

19-годишната Бейли се прочува, след като заедно с по-голямата си сестра Клоуи записват кавър на песента на Бионсей „Pretty Hurts“ и вече са част от артистите в нейната компания. С „Малката русалка“ тя ще отбележи своя дебют в игралното кино, след роля в сериала „Grown-ish“ на ABC / Walt Disney Television.  


Copyright © 2024 Dir.bg.