"Мери" - семеен хорър с Гари Олдман

07.08.2019 г.
За мнозина мечтаната почивка е да се оттеглят на някой кораб, далеч от шумотевицата на морския бряг. Стига, разбира се, да не попаднете на обитаван от зли духове кораб. Именно това се случва в страховития трилър „Mary“ с участието на Гари Олдман и Емили Мортимър, чийто първи трейлър е вече факт.

Историята разказва за морския капитан Дейвид (Олдман), който се грижи за доброто на семейството си. Той се натъква на стар кораб, който сякаш го призовава по име. Дейвид убеждава съпругата си (Мортимър) да купят кораба, с който може да потеглят на заслужена почивка.

Но скоро, след като отплават в открито море, на кораба започват да се случват някакви странни и доста плашещи събития. Нещо ужасяващо започва да тормози Дейвид и семейството му, като всички се настройват един срещу друг и започват да се съмняват в здравия си разум. А брегът и шансовете за помощ са много далече...

Режисьор на този 84-минутен хорър на "Tucker Tooley Entertainment" е Майкъл Гой, известен с работата си по хитови тв сериали като „Зловеща семейна история“ и „Слийпи Холоу“, а сценарият е дело на Антъни Джасуински („Опасни води“).

„Mary“ ще има своята световна премиера по време на фестивала "Fright Fest" във Великобритания на 24 август, а по американските кина и в интернет го очакват на 11 октомври.

Copyright © 2024 Dir.bg.