Малки жени“ с първи трейлър

14.08.2019 г.
„Малки жени“ с първи трейлърSony представиха първия трейлър на един от фаворитите си в сезона на наградите – „Малки жени“. Екранизацията по класическия роман от 1868 г. на Луиза Мей Олкът е дело на Грета Гъруиг и разказва за живота на четири сестри – от детските години до навлизането в зряла възраст.

В новата версия Сърша Ронан е в ролята на Джо Марч, а нейните сестри са съответно Ема Уотсън, Флорънс Пю и Илайза Сканлен. В ролята на техния съсед и любим на Джо е Тимъти Шаламей.

Първите впечатления от трейлъра е, че историята изглежда доста осъвременена. Разбира се, епохата е пресъздадена безупречно, но поведението и реакциите на звездите изглеждат напълно в стила на днешния ден. Някои вече побързаха да определят филма като „Lady Bird: 1868“. Наистина има много допирни точки между предишния шедьовър на Гъруиг от 2017 г., донесъл ѝ номинации за „Оскар“ за режисура и оригинален сценарий, а и отново е налице химията между Ронан и Шаламей.

Със сигурност много ще се говори за „Малки жени“ и покрай бъдещите награди „Оскар“. Гъруиг определно е направила своя версия по класическия сюжет, която изглежда впечатляващо. Освен това ѝ помагат класни актьори като Мерил Стрийп, Лора Дърн, Боб Оденкърк и Крис Купър. Очакваме с нетърпение премиерата в България, предвидена за 24 януари догодина.

Вижте трейлъра (с български субтитри).
Copyright © 2024 Dir.bg.