„Хищни птици“ с официален плакат

18.09.2019 г.
„Хищни птици“ с официален плакатНяколко колоритни птички кръжат около добре познатата ни Харли Куин. Това представлява накратко първият официален плакат на дългоочаквания „Хищни птици“, в който Марго Роби се завръща към култовата си роля.

Плакатът безспорно е повече от впечатляващ и донякъде прилича на онези моменти от анимационните филми, в които героят е ударен с нещо по главата и в резултат около главата му започват да кръжат искри. Или птички в случая. А тези птички са основните действащи лица във филма, начело със самата палавница Куин.

На линия са и други познати герои от комиксите на DC като Черното канарче (Джърний Смолет-Бел), Ловеца (Мери Елизабет Уинстед) и Рене Монтоя (Роузи Перес). Виждаме още злодея Черната маска (Юън Макгрегър), Виктор Заз (Крис Месина) и Касандра Кейн (Елла Джей Баско).

Бъдещият хит няма да е точно продължение на „Отряд самоубийци“. Харли Куин вече е скъсала със своя любим Жокера и заедно с щурите си дружки ще се опита да спаси младата Касандра от лапите на злия бос на престъпността в Готъм сити Черната маска.

Кати Ян е режисьор на филма, а сценарият е дело на Кристина Ходсън по оригинална идея на самата Роби, която изчела почти всички комикси за своята любима героиня. Очакваме скоро и първия официален трейлър на „Хищни птици“.
Copyright © 2023 Dir.bg.