Феръл и Рейнолдс в музикален римейк на "Коледна песен"

21.09.2019 г.
Феръл и Рейнолдс в музикален римейк на Уил Феръл и Райън Рейнолдс имат общ проект за нова екранизация на новелата на английския писател Чарлз Дикенс от 1843 г. "Коледна песен". По информация с анонимен източник на изданието The Wrap, става въпрос за музикална интерпретация на класическата история, като Феръл и Рейнолдс ще играят с режисьорско-сценарния екип от "Баща в излишък" и "Instant Family" Шон Андерс - Джон Морис.

В настоящия момент новият "Коледна песен" е пазарен пакет с двете звезди, който търси своето студио. Не се знае нищо за ролите, в които ще влязат Феръл и Рейнолдс. Продукцията ще бъде съвместна между "Gloria Sanchez Productions" - лейбъл на Уил Феръл и "Maximum Effort and Mosaic" - компания на Райън Рейнолдс. Продуценти са също Андерс и Морис.

Досега има безброй адаптации на произведението от 19 век, в което алчният самотен скъперник Ебенизър Скрудж преживява спиритисткото си пътуване към отбелязване на празничните дни с помощта на Призрака на Отминалите Коледи, Призрака на Сегашната Коледа и Призрака на Бъдещето.



В България са популярни версиите на анимацията от 1995 г. "A Christmas Carol", издадена на DVD от Съни филмс през 2004 г., и разбира се 3D-IMAX интерпретацията на Робърт Земекис от 2009 г. със звезден каст, която премина по кината (отново Съни филмс) и след година бе издадена и на DVD (А Плюс Филмс). През 1988 г. главният герой бе изигран от Бил Мъри в "Скъперникът" ("Scrooged"); през 1992 г. Walt Disney Pictures и Jim Henson Productions пуснаха анимацията "Коледната песен на мъпетите" ("The Muppet Christmas Carol") с Майкъл Кейн в ролята на Скрудж, и др.

Феръл играе в излязлата снощи по интернет комедия на Нетфликс "Between Two Ferns: The Movie", предстои му участие в драмата "Downhill" - римейк на скандинавския "Форсмажор" от 2014 г., подготвя и сатира на европейския песенен конкурс "Евровизия".
Рейнолдс пък тази година даде гласа си за интелигентния покемон в "Pokemon: Детектив Пикачу", появи се - също само с глас - и в екшъна "Бързи и яростни: Хобс и Шоу", играе в трилъра на Майкъл Бей "6 Underground" (през декември в интернет), през 2020 г. вероятно ще излезе и продължението на "Бодигард на убиеца" (2017) - "The Hitman's Wife's Bodyguard" на Millennium Films. Завършиха снимките и на комедията на 20-th Century Fox "Free Guy", в която си партнира с Тайка Уайтити и Чанинг Тейтъм, излизаща идното лято и у нас.
Copyright © 2024 Dir.bg.