Сам Нийл, Лора Дърн и Джеф Голдблъм в „Jurassic World 3“

25.09.2019 г.
Сам Нийл, Лора Дърн и Джеф Голдблъм в „Jurassic World 3“От доста време се спекулираше по тази тема, но вече получихме официално потвърждение. Трите звезди от оригиналния „Джурасик парк“ ще се завърнат в диназавърската поредица. Сам Нийл, Лора Дърн и Джеф Голдблъм ще участват в „Джурасик свят 3“ ("Джурасик свят: Господство"), в който на режисьорския стол отново се завръща и Колин Тревъроу.

Самата Дърн съобщи новината на специална прожекция на фенове на „Battle at Big Rock“, късометражен филм на Тревъроу, който е продължение на „Джурасик свят: Рухналото кралство“. В него виждаме какво се случва след бягството на динозаврите, които вече попадат в цивилизацията.

Снимките на дългоочакваната трета част трябва да започнат в началото на 2020 г. Тревъроу и Стивън Спилбърг ще са изпълнителни продуценти на бъдещия хит, а Франк Маршал и Пат Кроули ще са продуценти.

Емили Кармайкъл („Огненият пръстен: Революция“) е автор на сценария, заедно с Тревъроу. Те работят по сюжет, разработен от Дерек Конъли и самия Тревъроу, които са автори на сценария на „Джурасик свят“ и неговото продължение.

Нийл, Дърн и Голдблъм отново ще видим в ролите съответно на д-р Алън Грант, д-р Ели Сатлър и Иън Малкълм. Това ще е първото събиране на тримата в поредицата с приходи от 5 милиарда долара. Голдблъм участваше и в „Изгубеният свят: Джурасик парк“, както и в миналогодишния хит „Джурасик свят: Рухналото кралство“. Нийл видяхме отново в ролята на д-р Грант в „Джурасик парк III“.
Copyright © 2024 Dir.bg.