Гала премиера на "Загубеният Йети", Дивна пее на живо

26.09.2019 г.
Гала премиера на Вчера в Cinema City, Paradise Center в София се състоя гала премиерата на "Загубеният Йети" - една от най-впечатляващите анимационни продукции тази година. Специалното събитие събра на едно място много фенове и популярни личности и бе белязано от уникален по рода си концерт на живо в киносалона, в който се състоя първата прожекция на продукцията.

Дивна и нейният бенд поднесоха неочаквана изненада на всички гости непосредствено преди старта на филма с професионална апаратура и озвучаване, които превърнаха изпълнението в наистина впечатляващо музикално представление.
Звездата на вечерта направи своя триумфален дебют в света на дублажа с озвучаването на главната роля – тази на смелата авантюристка Ий.

Стотици фенове и приятели бяха гости на гала премиерата и станаха част от едно незабравимо преживяване. Балони, сняг и сладолед Coppa della maga, приказни цветове и маскирани като йети деца превърнаха вечерта в изключително вълнуваща. Дивна успя да зарадва всички свои фенове със снимки и автографи, а живото ѝ изпъление в киносалона се превърна в кулминацията на събитието. Тя изпълни няколко песни от репертоара си, сред които„Най-синьото синьо“ – новия хит на певицата, отчасти вдъхновен от сините очи на загубеното йети.

Сред гостите на събитието се отличиха популярни лица като Кристин Илиева, Башар Рахал, Евгения и Ваня Джаферович, Даяна Ханджиева, Искрен Тончев-Искрата, Мирослав Костадинов-Миро, Георги Янков от „Фермата 4“, коафьорът Венелин Кондаков, Боби Борисов (от Star Reporters), известните имена от телевизионния екран Поли Гергушева, Деян Статулов и Даяна Христова и др. Вечерта беше наистина емоционална, в стила на приключенската продукция, чиято първа прожекция се превърна в прекрасен своеобразен финал на лято 2019.

Шеметното пътешествие в компанията на невъобразимо сладкото магическо създание започва по кината от 27 септември.





Copyright © 2024 Dir.bg.