Андрю Лойд Уебър с нова песен за „Котките

25.10.2019 г.
Андрю Лойд Уебър с нова песен за „Котките“Нова песен ще бъде включена във филмовата версия на мюзикъла “Котките“. Самият Андрю Лойд Уебър е автор на „Beautiful Ghosts“, която ще бъде изпята от Франческа Хейуърд във филма и от Тейлър Суифт във финалните надписи. Хейуърд е в ролята на Виктория, а Суифт ще видим в ролята на Бомбалурина.

Режисьор на дългоочаквания мюзикъл е Том Хупър, създателят на „Речта на краля“ и „Клетниците“, а в ролите освен Суифт са още Джеймс Кордън, Джуди Денч, Джейсън Деруло, Идрис Елба, Дженифър Хъдсън, Иън Маккелън, Ребъл Уилсън и прима балерината на Кралската опера Хейуърд.

Universal разпространиха видео зад кадър за създаването и записа на песента. В него има и интервюта със Суифт, Лойд Уебър и Хупър. В прочутия мюзикъл звучат много популярни песни, включително вечния хит „Memory“.



Лойд Уебър решава да създаде новата песен специално за Виктория, чиято героиня ще има по-голямо присъствие във филма от това в поставяния на сцена мюзикъл. „Когато за първи път прочетох сценария, веднага си помислих: Трябва да има нова песен за Виктория“, споделя прочутият композитор, определяйки песента „Beautiful Ghosts“ като „невероятно важна част от целия филм“.
Copyright © 2024 Dir.bg.