Астерикс и Обеликс поемат към Китай в новия игрален филм „The Silk Road“

29.10.2019 г.
Астерикс и Обеликс поемат към Китай в новия игрален филм „The Silk Road“Последно гледахме популярните френски герои в анимацията „Астерикс: Тайната на вълшебната отвара“. Ето че сега се задава нов игрален филм за Астерикс и Обеликс - "Astérix & Obélix, L'Empire du milieu". Негов създател ще е известният френски актьор и режисьор Гийом Кане.

Кане, превърнал се в звезда и в Холивуд като партньор на Леонардо ДиКаприо в „Плажът“, ще участва във филма заедно с Жил Льолуш. „The Silk Road“ е базиран на оригиналната история на Филип Мешлан и Жюлиан Ерве и ни представя популярния тандем, поел на пътешествие към Китай. Снимките предстоят през 2020 г.

Новият игрален филм ще е поредната екранизация по комиксите на французите Рьоне Госини и Албер Юдерзо. През годините след създаването им се появяват безкрайно много анимационни филми за двамата верни другари. Точно преди 20 години беше премиерата на първата игрална продукция „Астерикс и Обеликс срещу Цезар“ с Кристиан Клавие и Жерар Депардийо в главните роли. Тя се превърна в невероятен хит по целия свят и предизвика създаването на няколко продължения.

За Кане „Пътят на коприната“ ще е поредният опит на режисьорския стол. Той побърза да сподели новината, публикувайки в Инстаграм снимка, на която двамата с Льолуш са преобразени като прочутите герои.

View this post on Instagram

#asterixetobelix #asterixetobelixlempiredumilieu

A post shared by Guillaume Canet (@guillaumecanetofficiel) on



View this post on Instagram

#asterixetobelix #asterixetobelixlempiredumilieu

A post shared by Guillaume Canet (@guillaumecanetofficiel) on





Copyright © 2024 Dir.bg.