Колин Фарел фаворит за ролята на Пингвина

06.11.2019 г.
Колин Фарел фаворит за ролята на ПингвинаМат Рийвс продължава да попълва звездния актьорски състав в новия „Батман”. Според последна информация той има свой нов фаворит за ролята на Пингвина. Това е Колин Фарел, който в момента договаря условията си с „Уорнър”.

Ако всичко завърши успешно, звездата от „Омарът” ще се присъедини към останалите прочути злодеи, с които Батман ще се разправя в бъдещия хит. Засега е ясно, че Пол Дейно ще видим в ролята на Гатанката, а Зоуи Кравиц ще играе Жената котка.

За Фарел това няма да е първата злодейска роля в адаптация по популярен комикс. Той се радваше на хвалебствия от страна на критиците за ролята си на Булзай в „Daredevil - Дявол на доброто”. Освен това ролите на антигерои много му отиват, спомнете си само участието му във втория сезон на „Истински детектив” или ролята му на наемен убиец във „В Брюж”.

Робърт Патинсън ще играе новия Батман и в момента тренира усилено бойни изкуства, включително джиу джицу. Джефри Райт пък вече официално бе потвърден за ролята на комисар Джим Гордън.
Copyright © 2024 Dir.bg.