Водещи на церемонията по връчването на наградите на Актьорската гилдия

15.01.2020 г.
Водещи на церемонията по връчването на наградите на Актьорската гилдияТази неделя предстои поредната церемония по раздаване на награди. В случая това са отличията на Актьорската гилдия на Америка. От избора на членовете на тази гилдия зависи кои актьори ще триумфират и с „Оскар“ на 9 февруари. Вече са известни част от звездите, които ще видим на сцената в неделя вечер.

Лупита Нионго и Джарел Джером ще представят част от наградите. Двамата са и номинирани за участието си съответно в „Us“ и в сериала „When They See Us“. Към тях ще се присъединят президентът на Актьорската гилдия Габриел Картерис и част от актьорите в сензационния южнокорейски хит „Паразит“.

Филмът на Понг Джун Хо бе удостоен с всевъзможни награди, но нито една от тях не е за актьорите в този необичаен трилър. Все пак те са номинирани в най-важната категория за актьорски ансамбъл. Едва за втори път се случва актьорите от чуждоезичен филм да бъдат номинирани в тази категория, като първият подобен случай е от преди цели 21 години, когато е номиниран ансамбълът от шедьовъра на Роберто БениниЖивотът е прекрасен“.

През тази година в категорията за актьорски ансамбъл, която е равносилна на тази за най-добър филм, са номинирани още звездите от „Бомба със закъснител“, „Ирландеца“, „Джоджо Заека“ и „Имало едно време... в Холивуд“.

26-те награди на Актьорската гилдия ще бъдат раздадени на церемония, която ще бъде излъчена от TNT и TBS. На нея Робърт Де Ниро ще бъде удостоен с награда за цялостно творчество, която ще му бъде връчена от Леонардо ДиКаприо.
Copyright © 2024 Dir.bg.