Джейсън Стейтъм и Кевин Харт разменят самоличности в комедиен екшън

30.01.2020 г.
Джейсън Стейтъм и Кевин Харт разменят самоличности в комедиен екшънЗнаем, че той предпочита да се снима заедно с Дуейн Джонсън, но сега ще му „изневери“ с неговия враг от „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“. Кевин Харт ще участва заедно с Джейсън Стейтъм в екшън комедията „Man From Toronto“. Режисьор ще е Патрик Хюз, създател на хитове като „Непобедимите 3“ и „Бодигард на убиеца“.

Роби Фокс („Игри на сърцето“) е автор на сценария по сюжет, разработен заедно с Джейсън Блументал. Историята разказва за това какво ще се случи, след като най-смъртоносният убиец, известен като „Мъжът от Торонто“, и Теди, пропаднал тип от Ню Йорк, разменят по погрешка своята самоличност. Двамата трябва да се опитат да оправят нещата, преди да се избият взаимно.

Харт гледахме последно в дългоочакваното продължение „Джуманджи: Следващо ниво“, което го събра отново с Дуейн Джонсън, Джак Блек и Карън Гилън. Касовият хит спечели до момента над 738 милиона долара. Предстои ни да види популярния комик в драматичната история „Fatherhood“, чиято премиера бе преместена от април 2020 за 15 януари 2021 г.

Стейтъм участва в един от най-големите хитове на изминалата година „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“. Филмът спечели 760 милиона долара и вече се подготвя неговото продължение. Междувременно екшън звездата се събра отново с любимия си режисьор Гай Ричи. Двамата наскоро приключиха снимките на „Cash Truck“, римейк на популярен френски трилър.
Copyright © 2024 Dir.bg.