Хю Грант напуска киното?

17.11.2004 г.
Хю Грант напуска киното?Като "отвратителна преживелица" описва Хю Грант живота си като актьор в киното пред пред седмичното приложение на вестник Evening Standard.

При появата си на премиерата на новата комедия, в която участва, “Бриджит Джоунс: На ръба на разума”, 44-годишният актьор говори за трудностите, с които се сблъсква в кинобизнеса.

"Всичко продължи твърде дълго и стана твърде досадно, за да изпитвам някакво удоволствие," заяви Грант.

"Аз съм нещо като полу-пенсионер. И продължавам да си мисля, че ще напиша брилянтен сценарий."

Това не е първият подобен коментар на Грант. През 2002, той каза пред австралийския Sydney Sun-Herald, че вече се е доказал като добър актьор и не му се налага да се напъва повече.

"Не съм работил много през последните три години", заяви Грант пред вестника. "Не отговарям на обажданията на агентите ми. Не чета много сценарии. Никога не съм бил особено всеотдаен актьор.."

По ирония, чувствата на Хю Грант към кино-бизнеса докараха кариерата му до пълен кръг. През 1994, докато снима "Четири сватби и едно погребение", филмът, който го превърна в звезда и в най-печелившия актьор в английското кино, актьорът беше заявил, че филмът е ужасен и планира да прекрати не особено успешната си (по онова време) кариера.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.