Кейдж тръгва по пътя на "Блейд Рънър"

17.11.2004 г.
Кейдж тръгва по пътя на  „Ghost Rider” ще трябва да почака. Никълъс Кейдж е подписал договор с режисьора на “Не умирай днес” - Лий Тамаори за участие в следващия му проект, наречен просто „Следващият” (Next).

Базиран на разказ на Филип Дик, наречен “The Golden Man”, филмът ще представи Кейдж в ролята на човек, който може да вижда в бъдещето и да променя хода на историята.

Това е последният засега филм от серията адаптации по произведения на Филип Дик  след “Зов за завръщане”, “Специален доклад”, “Заплащането” и разбира се, най-хубавият от всички – “Блейд Рънър”.

Освен това става очевидна тенденцията Кейдж да си избира роли в няколко високобюджетни екшъна, след като покаже истинския си потенциал в независима продукция.

Ролята превърнала го във звезда в “Да напуснеш Лас Вегас”, бе последвана от участияв “Скалата”, “Въздушен конвой”, “Лице назаем” и “Да изчезнеш за 60 секунди”.

След последната му много интересна роля – близнаците в “Адаптация”, идват „Съкровището” (National Treasure) и „Следващият”.

Снимането на „Следващият” е планирано за следващото лято. "Съкровището" излиза по българските кина на 7 януари.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.