Дженифър Анистън се изнесе от дома си

17.01.2005 г.
Дженифър Анистън се изнесе от дома сиДженифър Анистън се изнесе от холивудския дом, който споделяше със съпруга си Брат Пит.

Говори се, че красавицата от  сериала 'Приятели', която обяви раздялата си с холивудския сърцеразбивач миналата седмица след 4-годишен брак, сега живее в дома на своя стилист, Крис Макмилан, от когото търси утеха.

Неназован източник съобщил на британския вестник The Sun: "Миналата седмица, когато заедно с Брат се завърнаха от почивка, тя отиде направо в дома на Крис. Не можа да се върне в дома, който беще споделяла с Брат. Това щеше да я разстрои твърде много  Крис винаги е бил готов да й подложи рамо на което да поплаче и най-сетне тя се възползва".

Дженифър среща за първи път Крис на снимачната площадка на “Приятели” преди десет години и той беше майсторът направил косата й дори и на сватбата й с Брат Пит през 2000 г..

Онзи ден (12.01.05), се заговори, че раздялата на семейството, може би ще бъде временна. Приятели на двамата съобщиха, че те са решили да се разделят, за да направят преоценка на отношенията си.

Пред списание People техен приятел каза: "Тази раздяла е просто стъпка назад за да видят дали връзката им ще продължи или не. Те все още се обичат. Но се нуждаят от малко време за да премислят нещата. Ако им е писано да се съберат отново, ще се съберат. Дори и да не е така, те продължават да се обичат."

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.