Костнър замесен в секс-скандал

27.04.2006 г.
Костнър замесен в секс-скандалИмето на холивудската звезда Кевин Костнър бе официално съобщено като извършител похотливи действия пред масажистка по време на медения си месец в Шотландия през 2004. 34-годишната жена, която тогава е работила в петзвездния спа хотел Олд Кърс в Сейнт Андрюс, Шотландия, твърди, че Костнър я е сграбчил, докато го е масажирала, махнал е кърпата от кръста си и й се е показал съвсем гол.

Актьорът от „Бодигард” е карал медения си месец в хотела с втората си съпруга Кристин, през октомври 2004, като е присъствал и на голф турнир за знаменитости задно със Самюъл Джаксън и Хю Грант. Жената, чието име съдебните власти пазят в тайна, твърди, че е била уволнена, скоро след като се оплакала на управителя на хотела от неприемливото поведение на Костнър.

Вчера, бившата масажистка бе компенсирана с неназована сума от хотела, след като преди това бе повдигнала обвинение за несправедливо уволнение и сексуална дискриминация. Пред съда в Дънди, Шотландия, нейните адвокати пледираха с успех името на Костнър (което досега се пазеше в тайна)да бъде разкрито пред британската преса.

Още при появата на първите слухове, свързващи Костнър със случая, неговият пресагент, Пол Блос направи изявление, в което се казваше, "Съжаляваме, че името на Кевин Костнър се замесва в един трудово-правен спор, който е изцяло между една хотелска верига, притежавана от негов добър приятел и бивша служителка – и че това може да развали хубавите спомени от времето, което той е прекарал там със съпругата
си."

Сега при официалното споменаване на името на актьора, Блок повтори, " Кевин Костнър няма нищо общо с този случай. Това е спор между управата на хотела и бившата им служителка".

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.