Круз се извини на Брук Шийлдс

13.09.2006 г.
Круз се извини на Брук ШийлдсТом Круз се извини на Брук Шийлдс за това, че публично я нападна заради употребата на лекарства, когато актрисата се лекуваше от следродилна депресия. Актьорът от „Невъзможна мисия” и Шийлдс поведоха словесна война миналата година, когато сциентологът Круз обвини актрисата от „Палавата Сюзан”, че не разбира от психиатрия и трябва веднага да спре антидепресантите. Шийлдс отвърна на нападките на Круз, като нарече поведението му „нелепа тирада" и „лоша услуга за майките по целия свят”.

Но в шоуто на Джей Лено миналия петък актрисата сподели, че тогава Круз е дошъл в дома й, за да оправи отношенията им. Шийлдс разказа: „Той дойде вкъщи и ми поднесе много искрено извинение. Бях силно впечатлена от думите му. Не мисля, че е имал нещо лично против мен и сега знам, че дълбоко съжалява. Разбира се, приех извинението”.

Изгодният договор на Круз с „Парамаунт” бе прекратен миналия месец главно заради коментарите му по отношение на Шийлдс. Говорителят на актьора, Арнолд Робинсън, каза: „Вярно е, че Том Круз и Брук Шийлдс отново са добри приятели. Но той не е променил позицията си относно антидепресантите; дори и от предупреждението на етикетите им личи, че те са вредни и нездравословни!”
Copyright © 2024 Dir.bg.