Кейт Уинслет осъди “Дейли Мейл“

04.11.2009 г.
Кейт Уинслет осъди “Дейли Мейл“Носителката на "Оскар", Кейт Уинслет, получи 25 000 паунда от иск за клевета, заведен срещу британско издание, което публикува невярна информация във връзка с нейния тренировъчен режим, предаде Франс прес.

34-годишната британска актриса от "Титаник" подаде иск срещу статия, появила се в "Дейли Мейл" през януари, със заглавие "Трябва ли Кейт Уинслет да получи "Оскар" за най-дразнеща актриса в света?". "Радвам се, че "Дейли Мейл" се извиниха за своите изказвания към мен", заяви Уинслет, която спечели "Оскар" за участието си в "Четецът".

"Бях особено разстроена от обвинението, че съм излъгала за тренировъчния си режим. Почувствах, че имам нужда от извинение, за да покажа, че винаги защитавам изразената от мен позиция, свързана с въпросите на тялото, включително диетата и упражненията", посочи актрисата. "Силно вярвам, че жените трябва да се насърчават да се приемат такива каквито са", добави Уинслет. Британският таблоид публикува извинението си към актрисата през септември, като прие, че Уинслет не е излъгала за това колко упражнения прави и се съгласи да изплати договорената в иск сума за нанесени морални щети.
БГНЕС
Copyright © 2024 Dir.bg.