Рийз Уидърспун и Кристоф Валц - в “Water for Elephants”

25.11.2010 г.
Рийз Уидърспун и Кристоф Валц - в “Water for Elephants”Снимките на драмата “Water for Elephants” вече приключиха и докато режисьора Франсис Лоурънс работи по монтажа на филма, в интернет бяха публикувани и първите снимки от продукцията, на които се виждат актьорите Робърт Патинсън, Рийз Уидърспун и Кристоф Валц.

Режисьорът Лоурънс, известен с големите си хитове “Константин” и “Аз съм легенда”, успя да събере впечатляващ актьорски състав и продуцентите, заедно със студиото Fox 2000 Pictures, не крият че имат големи очаквания към лентата.

“Water for Elephants” е базиран на популярния едноименен роман на Сара Груен и публикуван през 2006 година.

Сюжетът, който се развива по време на Голямата депресия, разказва за Джейкъб Янковски (Патинсън) - млад ветеринар, който решава да се присъедини към пътуващия цирк “The Benzini Brothers Most Spectacular Show on Earth”. Там той започва да се грижи за слоницата Роузи и едновременно с това се запознава с една от звездите на шоуто, Марлена Розенблут (Уидърспун).

Въпреки зараждащите се чувства между Джейкъб и Марлена, младия мъж е наясно с реалността – Марлена е женена за харизматичния, но жесток треньор на животни, Аугуст Розенблут (Валц). И много скоро, пътищата на Джейкъб и Аугуст ще се пресечат.

Освен Робърт Патинсън, Рийз Уидърспун и Кристоф Валц, във филма участват още Хал Холбрук (“Уолстрийт”), Джеймс Фрейн (“Трон: Заветът”), Пол Шнайдер (“Елизабеттаун”), Ашли Палмър (“Отчаяни съпруги”) и Джим Нортън (“Хари Потър и стаята на тайните”).

Адаптираният сценарий е дело на Ричард Лагравенесе (“П.П. Обичам те”), а продуценти на филма са Кевин Халоран (“Феята на зъбките”), Гил Нетър (“Телефонна клопка”) и Ъруин Сторф (“Матрицата”).

Режисьорът Франсис Лоурънс заяви, че въпреки някои разногласия със студиото, в момента всичко върви по план и премиерната дата няма да бъде променяна.

“Water for Elephants” ще тръгне по кината от 15 април 2011 година.
Copyright © 2024 Dir.bg.