Марк Уолбърг в комедията “Avon Man”

22.04.2012 г.
Марк Уолбърг в комедията “Avon Man”Номинираният за “Оскар” Марк Уолбърг е актьора, който ще изпълни главната роля в дълго подготвяния филм на студиото 20th Century Fox, “Мъжът на Ейвън” (“Avon Man”). Комедийният проект е в период на препродукция от средата на 2010-та година, а първоначалните планове на продуцентите бяха да привлекат за участие звездата от поредицата “Х-мен”, Хю Джакман.

Джакман бе на път да подпише договора със студиото, но стана ясно, че снимките ще попречат на работата му върху продължението на “Х-мен Началото: Върколак”.

Това бе и причината поради която той се оттегли от проекта и в продължение на близо две години не се знаеше дали “Мъжът на Ейвън” ще бъде направен или ще се превърне в един от многото незаснети сценарии в Холивуд.

Сега обаче, благодарение на изявения интерес от страна на Марк Уолбърг, продукцията е отново приоритетна за 20th Century Fox и очакванията са, че снимките ще започнат догодина. Уолбърг, който освен изпълнител на главната роля ще бъде и продуцент на “Мъжът на Ейвън”, ще се превъплъти в образа на обикновен мъж, който е съкратен от работата си в известен автосалон и с неохота приема офертата да се превърне в продавач на продукти от козметичната компания “Avon”. Разчитайки на своя чар и добър външен вид, той не само се превръща в един от най-добрите представители на известната марка, но и с помощта на няколко свои приятели успява да помогне на жителите в града, в който живее.

Интерес към режисурата на филма изяви създателя на хита “Омагьосана” Кевин Лима, но според сайта Deadline, той вече не е част от проекта. За пренаписването на някои от сцените в оригиналния сценарий, дело на Кевин Биш (“Хитч”), от студиото 20th Century Fox са наели сценариста на “Остин Пауърс 2: Шпионинът любовник”, Майкъл МакКълърс. Допълнителната работа по сценария ще отнеме няколко месеца - време през което се очаква да стане ясно кой ще поеме режисурата на филма и кои други актьори ще се появят на екран редом до Марк Уолбърг.

До края на годината Уолбърг, който в момента снима криминалния трилър на Майкъл Бей “Болка и изгода”, ще вземе участие в още два филмови проекта (“2 Оръжия” и “Самотният оцелял”), което потвърждава информацията, че снимачния период на “Мъжът на Ейвън” ще стартира едва през следващата година.

Продуценти на филма ще бъдат Джон Палермо (“Х-Мен: Последният сблъсък”), Стивън Левинсън (“Контрабанда”) и Марк Уолбърг.

В най-добрия случай, комедийната продукция ще тръгне по кината в първите месеци на 2014-та година.
Copyright © 2023 Dir.bg.