Нови детайли за героите в предстоящия “Зрителна измама 2”

29.12.2014 г.
Нови детайли за героите в предстоящия “Зрителна измама 2”Преди около две седмици в Лондон се завъртяха камерите на втората част на пожъналия голям успех криминален екшън “Зрителна измама”. Филмът продължава историята на виртуозните илюзионисти от трупата “Четиримата конници” и вече се знае, че световната му премиера ще бъде през летния сезон на 2016-та година.

Официалното заглавие на продукцията е “Зрителна измама: Второто представление” (“Now You See Me: The Second Act”), а познатите от първата част актьори Джеси Айзенбърг, Дейв Франко и Уди Харелсън се завръщат за втори път в главните роли.

Към тримата изпълнители трябваше да се присъедини отново Айла Фишър, но напредналата бременност на актрисата й попречи да подпише договора за участие. Овакантената от Фишър позиция беше заета от 32-годишната Лизи Каплан, която може да бъде видяна в актуалната в момента политическа комедия “Убийствено интервю”.

Във втория “Зрителна измама” Каплан поема ролята на Лула – новото попълнение в екипа на “Четиримата конници”. Действието на продължението ще се развива точно една година след случките в първата част, а сюжета разказва за съперничеството между “Четиримата конници” и нов, още по-опасен и непредвидим враг. За да оцелеят в тази битка, илюзионистът Дани Атлас и неговите партньори са принудени да извършат най-дръзкия и сложен обир в кариерите си.

За създаването и рекламата на “Зрителна измама: Второто представление” ще бъдат похарчени над 100 милиона долара, а снимките ще протекат в Англия и Съединените щати. Към вече споменатите актьори се присъединиха Марк Ръфало, Морган Фрийман, Майкъл Кейн, Санаа Лейтън и звездата от поредицата “Хари Потър” Даниел Радклиф.

Радклиф се превъплъщава в образа на Уолтър Треслър – син на познатия от първата част герой на Майкъл Кейн - Артър Треслър.
Радклиф: “Снимките на “Зрителна измама 2” са едно фантастично преживяване за мен. Работя с невероятни актьори и нямам търпение хората да видят готовия филм. Ще бъдете впечатлени.”

Първоначално се смяташе, че режисьорът на оригиналната лента Луи Летерие ще работи и по втората част, но през тазгодишния летен сезон стана ясно, че французинът е бил заменен от създателя на “G.I. Joe: Ответен удар” Джон Чу.

Световната премиера на “Зрителна измама: Второто представление” ще се състои на 10-ти юни, 2016-та година.
Copyright © 2024 Dir.bg.