Нов дамски комедиен тандем: Уидърспун и Вергара

25.02.2015 г.
Нов дамски комедиен тандем: Уидърспун и ВергараЗа 8 май бе обявена премиерата в България на "Гореща гонка" - екшън комедия, с която от "New Line Cinema" разчитат да покорят сърцата на зрителите. Сюжетът за непокорно ченге и застрашен свидетел, които бягат от всички, не е нов за Холивуд. Но тандем от две сексапилни жени е нещо "непробиваемо" и има всички шансове да остане в историята.

Вижте трейлъра (от днес вече с български субтитри).

Рийз Уидърспун е носител на "Оскар", "Златен глобус" и наградата на Британската академия - BAFTA (за най-добра актриса от "Walk the Line" 2005), номинирана за "Оскар", "Златен глобус"и BAFTA (за "Моята разходка в дивото" 2014) и с още две номинации за "Златен глобус" (за "Съперници" 1999 и "Професия блондинка" 2001), а колумбийският модел София Вергара, живееща в Лос Анджелес, има 4 номинации „Златен глобус“ и 4 - за "праймтайм Еми" за ролята си в комедийния телевизионен сериал „Модерно семейство“.

Режисьор на филма е Ан Флечър, чието дело е и изненадващият кинохит отпреди няколко години „Предложението“ (2009), както и музикалната кримидрама "В ритъма на танца" и романтичната комедия "27 сватби". От Уолт Дисни обявиха, че Флечър ще режисира продължението на музикалната фентъзи комедия от 2007 г. "Омагьосана". Тя е и актриса с второстепенни роли в своите филми, но и във филми като "Титаник" и "Писък 2".

В "Гореща гонка" Уидърспун влиза в ролята на полицайка от Тексас, която строго следва правилата и е много амбициозна. Възлага й се важната задача да опази съпругата на наркобос - Вергара, която е единствен свидетел по делото срещу мексикански наркокартел. Това, обаче, хич не се оказва лесно и - въпреки че на пръв поглед двете нямат нищо общо помежду си - те скоро се оказват изправени срещу целия свят.

От трейлъра разбираме, че лентата ще бъде подправена с латино привкус и горещи сцени... Приключението на новия актьорски тандем преминава през шеметни преследвания, престрелки, прелъстяване, много хумор, сексапилни жени по секси бельо, корумпирани ченгета и грабващи окото мъже. Как ли ще оцелеят след всичко това?
Copyright © 2024 Dir.bg.