Арнолд Шварценегер и в шестата част на “Терминатор”

26.02.2015 г.
Арнолд Шварценегер и в шестата част на “Терминатор”През лятото на тази година ще се състои българската премиера на петия филм от стартиралата през 1984-та година научнофантастична поредица “Терминатор”. Официалното заглавие на екшън-лентата е “Терминатор: Генисис”, а Арнолд Шварценегер се завръща отново в познатата роля на пътуващия във времето киборг.

До появата на струващата 170 милиона долара IMAX и 3D-продукция остават няколко месеца, но от студиото Skydance вече разкриха, че намерението им е да продължат поредицата с още две продължения.

При оповестяването на информацията не беше разкрито кои актьори ще се завърнат за шестата и седма част, но сега самият Шварценегер заяви, че със сигурност ще бъде част от актьорския екип.

По време на кратко интервю за сайта TheArnoldFans Шварценегер съобщи официално, че ще се завърне за “Терминатор 6” и също така допълни, че снимките на филма ще започнат през 2016-та година.

Продукцията все още не разполага с режисьор, но за сметка на това се знае, че ако всичко протече по план световната й премиера ще се състои в средата на месец май 2017-та година. Важно е да се отбележи, че плановете на Skydance за бъдещето на сай-фай поредицата могат да се променят, ако “Терминатор: Генисис” не оправдае очакванията по отношение на световния бокс офис.

Освен Арнолд Шварценегер, в “Генисис” ще видим още Джейсън Кларк, Джай Кортни, Емилия Кларк, Кортни Ванс, Ли Баюнг Хун и тазгодишния носител на “Оскар” Джей Кей Симънс. Очакванията са, че Емилия Кларк (в ролята на Сара Конър) ще се присъедини към Шварценегер и в разработвания “Терминатор 6”.

По-детайлна информация за шестата част от франчайза ще бъде разкрита, след като се състои световната премиера на “Терминатор: Генисис”. Дебютът на фантастичния екшън пред българската публика ще бъде на 3-ти юли тази година.
Copyright © 2024 Dir.bg.