Замръзналото кралство 2” – нова информация за продължението

12.03.2015 г.
“Замръзналото кралство 2” – нова информация за продължениетоТриизмерната лента от 2013-та година “Замръзналото кралство” се превърна в най-успешната анимация на всички времена и продължава да се радва на огромна популярност сред публиката в целия свят. Постигнатите впечатляващи резултати от кинопрожекциите сложиха началото на вдъхновен от продукцията франчайз, който включва в себе си детски играчки, видеоигри, тематични паркове, албуми с песни, бродуейски мюзикъл и късометражeн филм.

Влиянието и популярността на “Замръзналото кралство” са без съмнение големи и напълно очаквано през изминалата една година се появиха слухове за директно продължение. В средата на 2014-та неофициални източници от Уолт Дисни заявиха, че е започнала подготвителната работа по втората част, но в продължение на няколко месеца липсваше коментар от страна на творческия екип.

Ситуацията се промени малко по-рано днес, когато режисьорското дуо на оригиналния “Замръзналото кралство” Крис Бък и Дженифър Лий разкриха нова информация за статута на втората част.

По думите на Лий слуховете за напредналата подготвителна работа по проекта са неверни и все още няма оформена екранна история.

Лий пред BuzzFeed: “Всичко е свързано с историята. При първата част и късометражния филм (“Frozen Fever”) работата беше много трудна и обмисляхме всяка една отделна емоция и всяко едно чувство.

Тепърва ни предстои да открием правилната история за “Замръзналото кралство 2”. Работата е много, а и завършихме късометражния филм само преди две седмици. Всички сме много уморени и все още не мислим за нещата, които ще правим в бъдеще.”

Преди два месеца се появи информацията, че втория “Замръзналото кралство” може да тръгне по кината през 2018-та година, но имайки предвид казаното от Дженифър Лий премиерата най-вероятно ще се състои по-късно. Проектът все още няма сценарий, а и по принцип работата по скъпите холивудски анимации отнема на аниматорите по няколко години.

Ясно е, че “Замръзналото кралство 2” няма да се появи скоро, но все пак добрата новина за феновете е, че творческия екип не се е отказал от намерението си да направи продължение.

За момента от началството на Уолт Дисни не коментират публично информацията за статута на втората част.
Copyright © 2024 Dir.bg.