Подготвя се шести филм от хитовата поредица “Мисията невъзможна”

27.05.2015 г.
Подготвя се шести филм от хитовата поредица “Мисията невъзможна”След малко повече от два месеца ще се състои българската премиера на петата част от стартиралата през 1996-та година поредица “Мисията невъзможна”. Том Круз се завръща отново в култовата роля на агент Итън Хънт, а официалното заглавие на филма е "Мисия невъзможна: Престъпна нация". Прогнозите са, че 200-милионната продукция ще се превърне в един от най-големите хитове на лятото, което разбира се едва ли е изненадващо, имайки предвид факта, че предходната част от франчайза, "Режим Фантом", завърши световния си кинопоход с приходи от близо 700 милиона долара.

Окуражени от постигнатите резултати и уверени в успеха на "Мисия невъзможна: Престъпна нация", от Парамаунт Пикчърс вече са започнали да разработват и шести филм от поредицата.

Според неназован източник от студиото (цитиран от The Tracking Board) Том Круз със сигурност ще се завърне за шести път в главната роля, а продуцентските задължения ще бъдат поети отново от Джей Джей Ейбръмс (който от своя страна се присъедини към екипа на поредицата през 2005-та година).

Тъй като е все още прекалено рано няма подписани договори за участие, но според Tracking Board към Круз се очаква да се присъединят отново Саймън Пег, Винг Реймс и Джеръми Ренър. В предишните части от франчайза Пег, Реймс и Ренър изиграха сътветно ролите на компютърния специалст Бенджи Дън, хакера Лутър Стикъл и агента от IMF Уилям Бранд.

Работата по сценария на “Мисията невъзможна 6” тепърва предстои да започне и проекта все още не разполага със стартова дата за снимачния процес. Има вероятност режисьора на "Мисия невъзможна: Престъпна нация" Кристофър Макуори да се завърне и за шестата част, но за момента няма официален коментар по въпроса от страна на Парамаунт Пикчърс.

Освен изпълнител на главната роля в “Мисията невъзможна 6Том Круз е също така и продуцент, в партньорство с Дейвид Елисън ("Непреклонните"), Дейна Голдбърг ("Аз съм легенда"), Дон Грейнджър (“Джак Ричър”) и вече споменатия Джей Джей Ейбръмс.

Повече детайли за бъдещето на хитовата екшън-поредица се очаква да бъдат разкрити след като "Мисия невъзможна: Престъпна нация" се завърти по световните киноекрани.
Copyright © 2024 Dir.bg.