Марк Уолбърг и Ронда Роузи в екшъна на Питър Бърг "Миля 22"

06.07.2015 г.
Марк Уолбърг и Ронда Роузи в екшъна на Питър Бърг Преди отново да насочи вниманието си към хитовата поредица "Трансформърс" номинираният за "Оскар" Марк Уолбърг ще работи с режисьора Питър Бърг по създаването на високобюджетен приключенски екшън, чието действие е ситуирано в Индонезия. Официалното заглавие на разработваната продукция е "Миля 22" ("Mile 22"), а за Уолбърг и Бърг това е трето общо сътрудничество след изненадващия хит "Последният оцелял" и екшън-драмата "Дълбок хоризонт" (чиито снимки протичат в момента).

Сценарият на "Миля 22" е вече напълно завършен и има вероятност камерите на филма да се завъртят преди края на тази година.

Бюджетът за снимки ще бъде осигурен от студиото STX Entertainment, а според информация от Hollywood Reporter към Марк Уолбърг ще се присъединят ММА-шампионката Ронда Роузи и майстора на бойни изкуства Ико Ювайс.

28-годишната Роузи има опит в екшън-жанра, благодарение на ролите си в "Непобедимите 3" и "Бързи и яростни 7", а Ювайс доби популярност след участието си в режисирания от Гарет Евънс "Операцията".

Екранната история на "Миля 22" ще разказва за агент от ЦРУ (в ролята Марк Уолбърг), който е изпратен от началството си в Индонезия. Задачата му е да ескортира разкрит информатор от центъра на голям град до чакащ на летището самолет за бягство. Разстоянието между града и летището е 22 мили, а по петите на агента тръгват корумпирани представители на закона, местни престъпници и тежко въоръжени наемници.

Ико Ювайс ще изиграе една от главните отрицателни роли във филма, а Ронда Роузи e издирваната информаторка.

Любопитно е да се отбележи, че за Роузи това ще бъде втори филмов проект, който е свързан с Марк Уолбърг (след продуцирания от Уолбърг "Антураж").

Вече завършеният сценарий на "Миля 22" е дело на Греъм Роланд (сериала "Изгубени"), а по думите на режисьора Питър Бърг зрителите могат да очакват един "свеж, оригинален и смел" представител на екшън-жанра.

Повече детайли за екипа на продукцията и снимачния график се очаква да бъдат разкрити до края на летния сезон.
Copyright © 2023 Dir.bg.