Три премиерни заглавия ще дебютират от петък в кината

23.07.2015 г.
Три премиерни заглавия ще дебютират от петък в кинатаНовите предложения са:
* високобюджетна екшън-комедия от създателя на ”Хари Потър и философския камък”;
* романтична драма с участието на нашумялата млада актриса Кара Делевин; и
* номинирана за десетки филмови награди драматична лента, в която си партнират ветераните Алфред Молина и Джон Литгоу.

Ето и допълнителна информация за трите премиери:


Пиксели

110-милионна екшън-комедия, която разказва за нападение над Земята от страна на могъщи извънземни сили, чиито оръжия и начини на атакуване са вдъхновени от популярни аркадни игри от 80-те години. Режисьор на “Пиксели” е създателят на ”Хари Потър и философският камък” Крис Кълъмбъс, а в главните роли са Адам Сандлър, Питър Динклидж, Джош Гад, Брайън Кокс, Шон Бийн, Кевин Джеймс и Мишел Монахън.

Сандлър се превъплъщава в образа на Сам Бренър – известен геймър, който по нареждане на президента на Съединените щати сформира екип за борба с “аркадните” нашественици.

Пиксели” се прожектира и в триизмерен формат!


"Хартиени градове"

Романтична драма, чийто сюжет е вдъхновен от едноименния роман на Джон Грийн. 22-годишната британска актриса Кара Делавин и познатият от "Новогодишна нощ" и "Вината в нашите звезди" Нат Улф изпълняват главните роли на Марго и Куентин - двама съседи, които се забъркват в мистериозно и непредсказуемо приключение. По време на нощна разходка из града, Марго внезапно изчезва и Куентин (разчитащ на няколко загадъчни улики) започва да търси нейното местонахождение.

Филмът е заснет с бюджет от 12 милиона долара, а режисьор на филма е Джейк Шрайър ("Robot & Frank", 2012).


"Любовта е странно нещо"

Алфред Молина и Джон Литгоу се превъплъщават в образите на Бен Хъл и Джордж Гареа - двама мъже, които след 40 години съвместен живот се омъжват в Манхатън. Малко след сватбата обаче, Джордж губи работата си като учител и това принуждава двойката да се раздели временно, докато се открие по-евтино жилище.

Принудени да живеят резделени при свои приятели, Бен и Джордж се оказват в центъра на нетипична ситуация, която постепенно започва да влияе по различен начин на всички участници.

Режисурата е поверена на Айра Сакс ("Не гаси светлината", носител на наградата "Teddy" за най-добър филм от Берлинския фестивал 2012 г.), а освен Алфред Молина и Джон Литгоу във филма участват още Мариса Томей, Шайен Джаксън, Оля Зуева и Татяна Збировская.

Copyright © 2024 Dir.bg.