Звезди

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Кристен Стюарт / Kristen Jaymes Stewart

Дата на раждане - 09.04.1990
Място на раждане - Лос Анджелес, Калифорния, САЩ

От ранни години е пред камера - още на 8 години, след училищен коледен театър, е подбрана за малки роли в телевизия. И двамата й родители са ангажирани в киното и телевизията, майка й е австралийка. Първата по-значителна роля на 11-годишната Кристен в киното е в драмата "The Safety of Objects" (2001). Следващата година пък партнира на Джоди Фостър в "Паник стая" и е номинирана за наградата "Млад артист".

Само на 17 снима във фентъзи романса "Здрач" (2008) и взима кино наградата на MTV за най-добро женско изпълнение. От края на 2013 г. работи и като модел, лице на модните колекции на Chanel и Balenciaga.


Филмография

Актьор: Café Society Личен купувач Анестезия Ултра напушен агент Equals Все още Алис Облаците на Силс Мария По пътя Здрач: Зазоряване - част 2 Снежанка и ловецът Здрач: Зазоряване - част 1 The Runaways Здрач 3: Затъмнение Щуротии в лунапарка Здрач 2: Новолуние Телепорт Тайните на Холивуд Здрач Сред дивата пустош Хванете хлапето Паник стая

Новини

Кристен Стюарт става ангел на Чарли 70-и фестивал в Кан - пълна програма Кристен Стюарт с необичайна прическа заради "Underwater" Кристен Стюарт е влюбена в жена "Пулсът на парите" ще бъде представен в Кан "Café Society" на Уди Алън ще открие фестивала в Кан Подготвя се биографичен филм за Лизи Бордън, с участието на Кристен Стюарт и Клоуи Севъни Кристен Стюарт с главна роля в трилър за подземния свят на френската мода Кристен Стюарт се присъедини към актьорския състав на „Дълга разходка на полувремето” на Анг Лий Кристен Стюарт и Брус Уилис сред звездния каст на новия филм на Уди Алън Емили Блънт в преговори за продължението на "Снежанка и ловецът" Уилем Дефо в трилъра “Странният Томас”
Copyright © 2017 Dir.bg.