Блинки Бил

Blinky Bill the Movie

Австралия, САЩ | 2015г | 86 минути | Анимация , Детски , Приключенски | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 24.09.2015
Премиера в България: 11.09.2015
Производител: Flying Bark Productions, Shout! Factory
Разпространител: Kino Nova/BS Films

Блинки Бил е коала с огромно въображение. С приключенски дух и смело сърце, той мечтае да напусне малкото градче Зеленокръпково и да последва стъпките на своя баща-изследовател. Мистър Бил изчезнал преди време някъде в пустошта на Австралия и само малкият Блинки вярва, че той все още е жив!

Когато Блинки намира мистериозна следа, която намеква за местоположението на баща му, той предприема своето пътуване. То го отвежда далеч отвъд границите на Зеленокръпково, в дивата и опасна пустош. Блинки бързо се сприятелява с Ядчица - коала от зоо-парка и Джако - Люспестия Кранки, леко поизнервено гущерче.

Преследвани неуморно от отмъстителен котарак, който има лични сметки за уреждане с Блинки, триото трябва да се научи да работи заедно, ако иска да оцелее във враждебния и суров австралийски пейзаж и да намери бащата на Блинки.

Кастинг

Режисьори: Дийн Тейлър, Ноел Клиъри, Алекс Уейт
Сценарист: Алекс Стейдърман
Продуцент: Барбара Стивън
Музика: Дейл Корнилиъс
Озвучен на български от: Христо Димитров, Петър Върбанов, Жени Пашова, Петя Силянова, Албена Ставрева, Коко Трендафилов, Ралица Стоянова, Стефан Младенов, Тодор Георгиев, Георги Стоянов, Константин Лунгов
Озвучен от: Руфъс Сюъл, Тони Колет, Робин Маклийви, Райън Куотън, Дейвид Уинъм, Ричард Роксбърг, Бари Хъмфрис
Copyright © 2024 Dir.bg.