Последният ловец на вещици

The Last Witch Hunter

- 6.8/10

За филма

В разпространение от: 21.10.2015
Премиера в България: 23.10.2015
Производител: Aperture Entertainment, Atmosphere Entertainment, Summit Entertaiment
Разпространител: bTV Studios

Последният ловец на вещици – Колдър (Вин Дизел) - е единственото нещо, което стои между човечеството и обединените сили на най-ужасяващите вещици в историята.

Светът ни крие много тайни и най-невероятната от тях е, че сред нас все още живеят вещици - зли същества със свръхестествени способности, твърдо решени да отприщят Черната смърт над света.

В продължение на векове с необикновения враг са се борили цели армии от ловци на вещици, включително и Колдър - доблестен воин, успял да убие самата всемогъща кралица на вещиците и да погуби огромен брой от последователите й. Точно преди гибелта си, кралицата го проклина, обричайки го на безсмъртие и лишавайки го от живот в отвъдното с любимите му съпруга и дъщеря.

Днес Колдър е последният оцелял от своя вид. Прекарал е векове в преследване на вещици, не спирайки да копнее по отдавна изгубените си близки. Без да подозира, сега той е на път да се изправи пред най-сериозното предизвикателство в дългия си живот - кралицата е възкръснала и отчаяно желае да отмъсти на убиеца си. От изхода на задаващата се епична битка зависи оцеляването на цялата човешката раса...

Кастинг

Режисьор: Брек Айснър
В ролите: Вин Дизел, Роуз Лесли, Илайджа Ууд, Майкъл Кейн, Армани Джаксън, Самара Лий
Сценаристи: Кори Гудман, Мат Сейзама, Бърк Шарплес
Продуценти: Марк Кантън, Бърни Голдман
Музика: Стив Джаблонски
Оператор: Дийн Семлър
Copyright © 2024 Dir.bg.