Докато сме млади

While We´re Young

САЩ | 2014г | 97 минути | Драма , Комедия | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 27.03.2015
Премиера в България: 29.10.2015
Производител: Scott Rudin Productions
Разпространител: SoIndependent Film Fest 2015
Награди и номинации: Номинация за награда "Готъм" 2015 г. (за сценарий)

Джош и Корнелия (Бен Стилър и Наоми Уотс) са женени. И двамата са над 40, но все още не са стари и досадни. А дали е така? Джош е прекарал 10 години в опити да направи документален филм и да излезе от сянката на своя тъст, известен режисьор-документалист.

В класа, в който преподава, Джош среща Джейми (Адам Драйвър) – изгряващ млад режисьор, който е гледал първия филм на Джош. И Джош е мигновено очарован. Джейми и приятелката му Дарби (Аманда Сайфред) са точно онова, което Джош си представя, че двамата с Корнелия трябва да бъдат – живеят за мига, бягат от новите технологии и идеализират миналото.

Постепенно Джош се превръща в модерно хипи, напомнящо Джейми. Джейми предлага на Джош и нов начин за снимане на документални филми. Той може да намери инвеститори, но за Джош цената може и да не си струва в този конфликт между новост и традиция, младост и старост, зрялост и недозрялост.

Кастинг

Режисьор: Ноа Баумбак
В ролите: Бен Стилър, Адам Драйвър, Наоми Уотс, Аманда Сайфред, Мария Дизия, Райън Серхант, Джеймс Саито, Дри Хемингуей, Чарлз Гродин, Брейди Корбет, Адам Хоровиц
Сценарист: Ноа Баумбак
Продуценти: Ноа Баумбак, Илай Буш, Скот Рудин
Музика: Джеймс Мърфи
Оператор: Сам Леви
Copyright © 2024 Dir.bg.