Баща в излишък 2

Daddy´s Home 2

САЩ | 2017г | 100 минути | Комедия | Официален сайт
- 9.5/10

За филма

В разпространение от: 09.11.2017
Премиера в България: 01.12.2017
Производител: Gary Sanchez Productions, Red Granite Pictures, Paramount Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Продължение на комедията от 2015 г. Джон Литгоу играе бащата на Брад - г-н Уитакър, а Мел Гибсън е бащата на Дъсти - Кърт Мейрън.

Двамата бащи работят заедно, за да помогнат на Дъсти да отгледа децата си от предишен брак. Тандемът има свои идеи за това, как се отглеждат деца, които съвсем не съвпадат с традиционните методи...

Уил Феръл и Марк Уолбърг се завръщат в ролите си на Дъсти и Брад. Този път те ще трябва да се преборят със собствените си бащи – мачото и представител на „старата школа“ Кърт и свръхчувствителния и емоционален Дон.

Дъсти и Брад са постигнали невъзможното – приятелство и мирно съществуване, докато споделят бащинството. Всичко върви гладко до момента, в който техните собствени бащи пристигат за Коледа и разклащат из основи крехкия мир помежду им. Ще могат ли двамата да пренебрегнат появилите се пукнатини в отношенията им и да работят заедно, за да докажат, че прогресивният им родителски стил работи? И дали ще успеят да осигурят на семейството си най-добрата възможна Коледа?

Кастинг

Режисьор: Шон Андерс
В ролите: Уил Феръл, Марк Уолбърг, Джон Литгоу, Мел Гибсън, Алесандра Амброзио, Линда Карделини, Джон Сина, Оуен Вакаро
Сценаристи: Шон Андерс, Джон Морис
Продуценти: Уил Феръл, Адам Маккей
Оператор: Хулио Макат
Copyright © 2024 Dir.bg.