Hans Zimmer Live in Prague

Hans Zimmer - Live in Prague

САЩ | 2017г | 139 минути | Концерт | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 01.10.2017
Разпространител: Кино Арена

Като част от европейското турне на Ханс Зимър, концертът в Прага от 4 юни 2017 г. включва 72 музиканти, сред които хор, симфоничен оркестър и 21-членна група със специалното участие на Джони Мар (от "The Smiths") и много от сътрудниците на отличения с награда Оскар® композитор.

В препълнената зала със 17 000 места ентусиазираната публика става свидетел на невероятен концерт, включващ музика от триумфалната му кариера, чийто ефект се подсилва от невероятно светлинно шоу и съвършено качество на звука. От „Карибски пирати“ и „Цар Лъв“ до „Черният рицар“, кариерата на Ханс Зимър бележи поредица от невероятни успехи и сътрудничество с изтъкнати режисьори като Ридли Скот, Майкъл Бей и Кристофър Нолан. Този филм-концерт дава възможност на многобройните почитатели на маестрото да се насладят по най-добрия начин на невероятна музика, светлинно шоу, визуални ефекти и безкомпромисен звук.

В концерта е включена музика от филмите „Гладиатор“, „Интерстелар“, „Шифърът на Леонардо“, „Карибски пирати“, „Шерлок Холмс“, трилогията „Черният рицар“, „Цар Лъв“, „Аленият прилив“, „Генезис“, „Рейнман“ и много други.

Като бонус за кинозрителите е заснето 10-минутно интервю с Ханс Зимър, в което композиторът споделя малкоизвестни факти за музиката от много холивудски блокбъстъри.

Прожекция в кината Арена: 04.11.2017 г.

Кастинг

В ролите: Ханс Зимър
Copyright © 2024 Dir.bg.