Втори шанс

Second Act

САЩ | 2018г | 98 минути | Комедия , Романтичен | Официален сайт
- 7/10

За филма

В разпространение от: 13.12.2018
Премиера в България: 14.12.2018
Производител: STX Entertainment
Разпространител: Лента

Работничка в магазин за кутии "изобретява" живота си и биографията си наново. Сега тя ще покаже на Медисън авеню какво могат уличните умници! Обикновената магазинерка взима съдбата си в ръце и преобръща целия си живот... с малко хитрост и фалшива автобиография. Истински е само талантът й!

40-годишната Мая (Дженифър Лопес) се опитва да преодолее разочарованието на несбъднатите си мечти. Но ето, че се случва чудото. Благодарение на фалшива диплома от бизнес университет, подправени снимки с президента Барак Обама и несъществуващо пътуване до Килиманджаро, пред Мая се откриват много нови възможности във "второто действие" на живота й, втори шанс.

Така тя се сдобива с нова работа в частна финансова къща и с лъскав офис с убийствена гледка, в комплект с още по-разкошен апартамент... Фирмата вярва, че тя е висококвалифициран консултант и й възлага да сключи голяма сделка.

Снимките са осъществени през октомври - декември 2017 г. в Ню Йорк.

Кастинг

Режисьор: Питър Сигъл
В ролите: Дженифър Лопес, Майло Вентимиля, Ванеса Хъдженс, Лиа Ремини, Шарлин Ий, Фреди Строма, Трийт Уилямс, Наташа Романова
Сценаристи: Джъстин Закхем, Илейн Голдсмит-Томас
Продуценти: Илейн Голдсмит-Томас, Дженифър Лопес, Джъстин Закхем
Музика: Майкъл Андрюс
Оператор: Уели Щайгер

Мултимедия

Copyright © 2024 Dir.bg.