Monster Hunter: Филмът

Monster Hunter

Германия, САЩ, Канада, Китай, Япония | 2020г | 99 минути | 3D , IMAX , Екшън , Приключенски , Фентъзи | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 02.12.2020
Премиера в България: 26.02.2021
Производител: Constantin Film, Impact Pictures, Capcom Company, Tencent Pictures, Toho Company, Sony Pictures
Разпространител: Александра Филмс

По едноименната видеоигра (след 2004 г.) на японската компания Capcom.

Когато лейтенант Артемис (Мила Йовович) и нейните предани войници са прехвърлени в един нов свят, те влизат в отчаяна битка за оцеляване срещу огромни врагове с невероятни способности. Артемис намира съюзник в лицето на тайнствен мъж, който е намерил начин да се противопостави на чудовищата.

Зад нашия свят има друг - свят на опасни и силни чудовища, които управляват своя домейн със свирепа жестокост. Внезапна пясъчна буря транспортира лейтенант Артемида и нейното подразделение (Клифърд Харис мл., Мегън Гуд, Диего Бонета) в този друг свят. Войниците са шокирани, защото откриват, че враждебната и непозната за тях среда е дом на огромни и страшни чудовища. Те са имунизирани срещу огнестрелните оръжия. В отчаяна битка за оцеляване отрядът се сблъсква с мистериозен Ловец, който успява да остане на крачка пред мощните същества, благодарение на на уникалните си умения.

Артемиза и Ловецът бавно изграждат доверие помежду си. Тя открива, че той е част от екипа ва Адмирала. Изправени пред огромната опасност, която заплашва да унищожи техния свят, смелите войни обединяват невероятните си способности и се обединяват за финалната битка.

Снимките са осъществени през октомври-декември 2018 г. в ЮАР.

Кастинг

Режисьор: Пол Андерсън
В ролите: Мила Йовович, Тони Джаа, Мегън Гуд, Рон Пърлман, Диего Бонета, Джош Хелман, Клифърд Харис мл. - Ти Ай, Яник Шюман
Сценарист: Пол Андерсън
Продуценти: Мартин Мошковиц, Роберт Кулцер, Джереми Болт, Денис Берарди
Музика: Паул Хаслингер
Оператор: Глен Макферсън
Copyright © 2024 Dir.bg.