Рая и последният дракон

Raya and the Last Dragon

- 10/10

За филма

В разпространение от: 05.03.2021
Премиера в България: 05.03.2021
Производител: Walt Disney Pictures
Разпространител: Форум Филм България

В кралство Lumandra живее древна цивилизация, а момиче-воин на име Рая е решено да открие последния дракон, който има и способността да променя формата си.

Решителната Рая е тръгнала по мистериозен път в търсене на мира и хармонията по древните земи.

Началото на тази история започва много отдавна във фантастичния свят на Кумандра, където хора и дракони са били свързани в прекрасно съжителство. Тази хармония обаче се разпада след зловещите заплахи на непознати чудовища. За да спасят човечеството и по света да възтържествува спокойствие и разбирателство, драконите жертват себе. След цели 500 години жестоките чудовища се завръщат, за да сеят разруха, и е време доблестната Рая да намери последния дракон и да спре завинаги инвазията на злодеите.

Вдъхновяваща и смела, обединяваща и дръзка – това е Рая, а нейната мисия и авантюристичен подвиг, който ще спаси хората, ще я превърнат в истински воин. Трудностите по пътя и предизвикателството да се изправиш сам срещу цялото зло ще й покажат, че не само драконова магия е нужна, за да бъде спасен светът, а и много вяра! А как да да повярваш, когато тъмнината дебне отвсякъде...

Кастинг

Режисьори: Дон Хол, Карлос Лопес Естрада
Сценаристи: Адел Лим, Ки Нгуен
Продуценти: Оснат Шурър, Питър Дел Веко
Озвучен от: Акуафина, Кели Мари Тран
Copyright © 2021 Dir.bg.