Игра на спомени

Reminiscence

- 0/10

За филма

В разпространение от: 18.08.2021
Премиера в България: 20.08.2021
Производител: FilmNation Entertainment, Kilter Films, Michael De Luca Productions, Warner Bros.
Разпространител: Александра Филмс

Един мъж намира начин да съживява миналото и използва новата си технология, за да потърси отдавна изгубената си любов.

Никълъс Банистър (Хю Джакман), грубоват уединен ветеран, живее в наводнения от морето Маями от близкото бъдеще. Той е експерт с опасна дейност - предлага на клиентите си да съживят всеки спомен, който пожелаят. Животът му се променя, когато среща мистериозната и съблазнителна Мей (Ребека Фъргюсън). Тя влиза в офиса му със съвсем обикновена молба: изгубила е връзка ключове и трябва да ги намери. Това се превръща и в страстна любовна връзка... Елементарният наглед случай за изгубена вещ скоро се превръща в опасно обсебване и в стремежа си да разкрие истината за изчезването на Мей, Ник попада на жесток заговор. Накрая той ще трябва да отговори на важния въпрос: докъде си готов да стигнеш, за да спасиш любимите си хора?

Спомените на различни клиенти въвличат Мей в поредица от жестоки престъпления и Банистър трябва да се зарови в тъмните дебри на миналото, за да открие истината за жената, която обича.

Снимките са осъществени през октомври-ноември 2019 г.

Кастинг

Режисьор: Лиса Джой
В ролите: Хю Джакман, Ребека Фъргюсън, Танди Нютън, Натали Мартинес, Анджела Сарафян, Клиф Къртис, Даниел Ву, Сам Медина, Марина де Тавира
Сценарист: Лиса Джой
Продуценти: Майкъл Де Лука, Лиса Джой, Джонатан Нолан
Музика: Рамин Джавади
Оператор: Пол Камерън
Copyright © 2024 Dir.bg.