Голата истина за група Жигули

The Naked Truth About Zhiguli Band

България | 2021г | 111 минути | Комедия | Официален сайт
- 8.5/10

За филма

В разпространение от: 16.04.2021
Премиера в България: 16.04.2021
Производител: Консепт студио, Ноем Продакшън, Райт енд Плей
Разпространител: bTV Studios

Те бяха готови за всичко, но не и да се съберат отново... Разказ за група забравени рок музиканти. Те се разделят преди повече от 30 години, когато са били на върха на славата си и изглежда, че няма нищо, което да ги събере отново. С времето вкусовете на публиката се променят, а бандата е напълно забравена. В настоящия момент членовете й са изпокарани помежду си до смърт, всеки от тях живее съвсем различен живот и тъне в неизвестност.

Един прекрасен ден, почти насила, след неочаквано телефонно обаждане те са принудени да застанат отново рамо до рамо за едно последно участие. Двигател на тежката мисия е бившият лидер на групата (Михаил Билалов), който спешно търси пари, за да изпрати дъщеря си (Климентина Фърцова) в музикална академия в Лондон. Творческите вражди и недоизказаните чувства в бившата банда трябва да останат в миналото, само че с всеки изминал ден и все повече комични обрати мисията изглежда все по-невъзможна.

Гала премиера: 13.04.2021 г. в зала 1 на НДК.

Кастинг

Режисьор: Виктор Божинов
В ролите: Михаил Билалов, Ирини Жамбонас, Филип Аврамов, Лилия Маравиля, Димитър Рачков, Герасим Георгиев-Геро, Август Попов, Параскева Джукелова, Илиана Лазарова, Климентина Фърцова, Мая Бежанска, Николай Урумов, Диа Мантова
Сценаристи: Ваня Николова, Нели Димитрова
Продуцент: Кръстьо Ламбев
Музика: Петър Дундаков, Жоро Георгиев
Оператор: Антон Бакарски
Copyright © 2024 Dir.bg.