Енканто

Encanto

- 0/10

За филма

В разпространение от: 24.11.2021
Премиера в България: 26.11.2021
Производител: Walt Disney Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Семейство Мадригал живее в омагьосан град в планините на Колумбия. Отиваме на приказно пътешествие до величествените планини, до изпълнен с живот малък град, до забележителна магическа къща и до едно чудно и очарователно място, наречено Енканто.

Отиваме на приказно пътешествие до величествените планини, до изпълнен с живот малък град, до забележителна магическа къща и до едно чудно и очарователно място, наречено Енканто.

Магията на Енканто е благословила децата във вълшебната къща и невероятното семейство Мадригал с уникални дарби като сила или лековитост. Всички деца, освен едно: 15-годишната Мирабел (озв. в оригинал от Стефани Беатрис). Макар и лишена от специални способности, обикновената Мирабел не спира да се бори за това, в което вярва и копнее за нещо повече в живота.

Когато магията, която обгръща Енканто, е заплашена да изчезне, най-обикновеният член на най-необикновената фамилия Мадригал се оказва последната надежда за спасение. Упоритостта на Миранда и готовността й да помогне на семейството си, въпреки съмненията й в нейните собствени достойнства, й помагат да разбере колко специална всъщност е тя! Да си обикновен е най-необикновеното нещо...

Едно пъстро музикално приключение за цялото семейство. Encanto - омагьосване!

(дублиран на български език)

Кастинг

Режисьори: Джаред Буш, Байрън Хауърд, Чарис Кастро Смит
Сценаристи: Джаред Буш, Чарис Кастро Смит
Продуценти: Ивет Мерино Флорес, Кларк Спенсър
Музика: Лин-Мануел Миранда
Copyright © 2021 Dir.bg.