Не!

Nope

САЩ | 2022г | 131 минути | 4DX , IMAX , Мистъри , Фантастика , Хорър | Официален сайт
- 5.5/10

За филма

В разпространение от: 21.07.2022
Премиера в България: 19.08.2022
Производител: Monkeypaw Productions, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Хората, населяващи малко и изолирано градче във вътрешността на Калифорния, стават свидетели на необичайно и смразяващо явление. Каква е истината за страховитата мистерия, на която стават свидетели колоритните обитатели на градчето?

След като баща му загива при изключително странни обстоятелства, О Джей Хейууд (Даниел Калуя) обединява сили със сестра си Емералд (Кики Палмър), за да намерят неоспоримо доказателство, че нещо неестествено и чуждо дебне в облаците над дома им – нещо голямо, бързо, откачено и жадуващо за внимание. Но всеки, който обърне поглед към небето, бива взет, а положението в малката им общност става все по странно и смъртоносно... Какво е естеството на заплахата и ще успеят ли братът и сестрата да докажат правотата си, преди да е станало твърде късно?

Заснет с IMAX камери на 65 мм. лента, филмът разкрива още повече от атмосферата и историята на експанзивния хорър-епос, смесващ артхаус подход и естетика с елементи на класически летен блокбастър - обещание за добро лятно кинопреживяване.

Снимките са осъществени през юни-ноември 2021 г.

Кастинг

Режисьор: Джордан Пийл
В ролите: Даниел Калуя, Кики Палмър, Майкъл Уинкот, Барби Ферейра, Стивън Юн, Дона Милс, Брандън Переа
Сценарист: Джордан Пийл
Продуценти: Джордан Пийл, Иън Купър, Робърт Граф
Музика: Майкъл Ейбълс
Оператор: Хойт Ван Хойтема
Copyright © 2024 Dir.bg.