Училище за магии

The Academy of Magic

САЩ | 2020г | 86 минути | Анимация , Детски , Фентъзи
- 0/10
Програма:

За филма

В разпространение от: 05.01.2020
Премиера в България: 25.03.2022
Производител: Gold Valley Films
Разпространител: bTV Studios

Аура, която израства с леля си в Долината на ябълките, е упорито момиче със силен характер. Магическите й способности се проявяват, когато един ден се опитва да спре каруца, летяща към тях в овощната им градина.

На 15-ия й рожден ден роботът Йодел оживява и разкрива, че Аура трябва да се запише в училище за магии. С подкрепата на леля си, момичето напуска дома си и се отправя на пътешествие заедно с Йодел. По пътя срещат Шон, пътуващ в същата посока, и огромен дракон, който ги закарва до крайната им цел.

В училището, макар учителят Ламбърт да не е мил с нея и някои от съучениците й да я гледат отвисоко, Аура полага всички усилия да стане добър магьосник. Междувременно, Шон започва да се държи странно. Аура го проследява до забранената зона на Старата библиотека в училището и открива, че там е скрита тайна, свързана както със семейството на Шон, така и със самата нея. В крайна сметка се оказва, че в дъното на всичко стои директорът Франк.

Използвайки хитростта и магическите си сили, Аура и Шон го побеждават, спасяват училището и възвръщат старата му слава, а Аура става новият директор.

(дублиран на български език)

Кастинг

Режисьор: Йорен Клубиен
Сценарист: Йорен Клубиен
Продуцент: Алън Цанг
Озвучен на български от: Татяна Етимова, Даниела Горанова, Златина Тасева, Живко Джуранов, Александър Воронов, Христо Чешмеджиев, Цвети Пеняшки, Симеон Дамянов, Иля Пепеланов, Чавдар Монов
Copyright © 2022 Dir.bg.