Откраднато лято

Stolen Summer

САЩ | 2002г | 94 минути | Драма | Официален сайт
- 0/10

За филма

Премиера на видео: 27.10.2003
Производител: Miramax Films

Класираният на първо място в националния конкурс Greenlight (Зелена светлина) сценарий и обект на документален сериал на HBO, "Откраднато лято" стана дебют в игралното кино на родения в Чикаго, Пит Джоунс.

Вълнуващ разказ за живота, семейството и изключителната сила на детската вяра, "Откраднато лято" хроникира дружбата между Пит O’Maли и Дани Джейкъбсън — двама приятели по на 8 години, решили да променят света.

Повечето третокласници прекарват летата в игра на бейзбол или край басейна. Но когато учителят от католическото училище на Пит го предупреждава, че ако не промени необузданото си поведение, рискува да си навлече гнева на Създателя си, той решава да предприеме Божествена мисия -- ще прави добри дела в своята общност в Чикаго и ще докаже, че може да заслужи място в Рая. Необичайният му партньор е Дани, 7-годишно еврейско момче, което среща по пътя си. В едно незабравимо лято двете момчета ще преживеят приключения, от които те и всички около тях, ще научат истинското значение на надеждата и приятелството.

Кастинг

Режисьор: Пит Джоунс
В ролите: Бони Хънт, Ади Стейн, Айдън Куийн, Еди Кей Томас, Майк Уайнбърг, Брайън Денехи, Кевин Полак
Сценарист: Пит Джоунс
Продуценти: Мат Деймън, Крис Мур, Бен Афлек
Оператор: Пит Биаджи
Copyright © 2024 Dir.bg.