Анаконда

Anaconda

САЩ, Бразилия, Перу | 1997г | 89 минути | Приключенски , Трилър , Хорър | Официален сайт
- 9.3/10

За филма

В разпространение от: 11.04.1997
Премиера на DVD: 25.05.2009
Производител: Sony Pictures
Разпространител DVD: Прооптики
Награди и номинации: 2 номинации за награда "Сатурн" от Академията за фантастични, фентъзи и хорър филми 1998 г. (за най-добър хорър и за най-добра актриса - Дженифър Лопес)

Коварство е надвиснало над една лодка, движеща се без да знае към крайната си цел - схватка с една огромна анаконда.

“Анакондата има горещи сетива. Лесно е да разпознаеш горещото й тяло. Тя се омотава около теб, обгръща те по-силно, отколкото твоята любима и ти можеш да чуеш как се трошат костите ти, преди тази силна прегръдка да взриви вените ти. После те поглъща целия. Анакондата е идеалният убиец!”
Пол Сароун, “АНАКОНДА”

Екип документалисти, въоръжени с камери, звукозаписно оборудване и оптимизъм за непознатото, навлиза в мистериозния свят на бразилска Амазония. Под ръководството на антрополога Стивън Кейл (Ерик Столц), екипът тръгва на речна експедиция, за да открие легендарното и непознато племе Ширишама. По пътя си те взимат в екипа и Пол Сароун (Джон Войт) - самотник, живеещ от години в джунглата благодарение на острия си ум, който спечелва ако не доверието им, то поне приятелството им.

Но професионалният интерес към непознатото племе ги кара да стават все по-любопитни. Те го следват надолу по реката въпреки лошите предчувствия. А Сароун има свои мотиви да води екипа все по-навътре по реката. Той върви по следите на смъртоносна анаконда, толкова свирепо животно, че се е превърнало в легенда, и той би жертвал всичко и всекиго, за да го открие.

Експедицията се превръща в див кошмар, когато манията на Сароун ги отвежда направо в челюстите на това чудовище...

Анакондата е озвучена в оригинал от Франк Уелкър.

Кастинг

Режисьор: Луис Льоса
В ролите: Оуен Уилсън, Дани Трехо, Дженифър Лопес, Айс Кюб, Ерик Столц, Джонатан Хайд, Джон Войт, Кари Уърър
Сценаристи: Джак Епс, Ханс Бауер, Джим Кеш
Продуцент: Джак Епс
Музика: Ранди Еделман
Оператор: Бил Бътлър
Copyright © 2024 Dir.bg.