Робокоп

RoboCop

- 10/10

За филма

В разпространение от: 30.01.2014
Премиера в България: 07.02.2014
Премиера на DVD: 18.08.2014
Производител: Metro Goldwyn Mayer, Columbia Pictures
Разпространител: Форум Филм България
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

Римейк на едноименния филм от 1987 г. на Пол Верховен.

Годината е 2028 в Детройт, а мултинационалният конгломерат OmniCorp е център на роботизираните технологии. Произведените от него дронове - безпилотни апарати -печелят американските войни по света, но са забранени от закона в Америка. Въпреки това, управата на корпорацията иска да въведе спорните технологии на вътрешния пазар и намира идеална възможност за това.

Алекс Мърфи (Джоуел Кинаман) е любящ съпруг, баща и добро ченге, което дава най-доброто от себе си, за да ограничи престъпността и корупцията в Детройт. След като е критично ранен по време на изпълнение на служебния си дълг, OmniCorp виждат своя шанс да създадат полицай - полу-човек, полу-робот.

Докато OmniCorp вече си представят по един Робокоп във всеки град и пресмятат милиардите приходи за техните акционери, пропускат да включат в сметките си, че в машината все още живее човек!

Кастинг

Режисьор: Жозе Падиля
В ролите: Джоуел Кинаман, Ейми Гарсия, Мариан Жан-Баптист, Джаки Ърл Хейли, Аби Корниш, Самюъл Джаксън, Гари Олдман, Мигел Ферер, Зак Грение, Майкъл К. Уилямс, Майкъл Кийтън, Дженифър Ийли, Джей Барушел
Сценаристи: Джошуа Зетъмър, Едуард Нюмайър, Майкъл Майнър
Продуцент: Марк Ейбрахам
Музика: Педро Бромфман
Оператор: Лула Карвальо
Copyright © 2024 Dir.bg.