Престъпните любовници

Criminal Lovers

Франция. Япония | 1999г | 96 минути | Трилър , Криминален , Драма | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 18.08.1999
Производител: Celluloid Dreams
Разпространител: Биг Бенг

Имало едно време една девойка, която живеела в предградията. Тя била много красива и обичала игрите. Играела си на съблазняване и жестокост. Един ден Алис решила да убие своя красив и самонадеян съученик Саид.

Но тъй като не било по силите й да го убие сама, тя прилъгала наивния си приятел Люк той да извърши убийството като доказателство за истинската му любов към нея. Това обаче не се оказало така лесно, както си го представяла, и Алис разбрала, че убийството е една много изморителна и объркана работа.

Тя си мислела, че е планирала всичко, обаче не предвидила, че понякога пред осъществяването на истинските престъпления се изпречват неочаквани трудности. Двамата с Люк решили да скрият тялото на Саид в гората. Така и сторили, но когато свършили с прикриването на престъплението си, разбрали, че са се загубили. Стигнали до едно поточе, където имало гребна лодка, но когато се качили в нея, тя ги отнесла още по-навътре в тъмната гора. Горките Алис и Люк, премръзнали и гладни, останали съвсем сами.

А както знаем, зад дърветата се крият диви животни, за които ловците са заложили капани. Късметът на двамата проработил тъкмо навреме и те се озовали в колибата на един самотен дървар. На късмета обаче не може да се разчита и скоро Алис и Люк открили, че животът съвсем не е приказка.

Кастинг

Режисьор: Франсоа Озон
В ролите: Жереми Рение, Ясмин Белмади, Наташа Рение, Мики Манойлович, Салим Кешиуш
Сценарист: Франсоа Озон
Музика: Филип Ромби
Оператор: Пиер Стьобер
Copyright © 2024 Dir.bg.