Мадагаскар

Madagascar

- 6/10

За филма

В разпространение от: 25.05.2005
Премиера в България: 09.09.2005
Премиера на DVD: 23.02.2015
Производител: Dream Works Pictures
Разпространител: Александра Филмс
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

Алекс Лъвът е кралят на градската джунгла, основната атракция в Централния зоопарк в Ню Йорк. Той и неговите най-добри приятели Марти - Зебрата, Мелман - Жирафа и Глория - Хипопотамката през целия си живот са живели в блаженно пленничество - редовно получават храна, а посетителите им се радват.

Един ден Марти позволява на любопитството му да го завладее и с помощта на няколко чудновати пингвини, избягва от зоопарка, за да опознае света, който толкова му липсва.

Алекс, Мелман и Глория го последват, но преди да се впуснат в див живот по улиците, те са заловени, затворени в клетки и качени на кораб...за да намерят истинска свобода.

Когато пингвините заговорници саботират кораба, Алекс, Марти, Мелман и Глория се оказват на брега на екзотичния остров Мадагаскар.

Чак сега тези “кореняци нюйоркчани” откриват истинското значение на фразата “навън е истинска джунгла” и доста ще трябва да се поизпотят, за да намерят как да оцелеят сред дивата природа.


блу-рей
премиера
за продажба

Кастинг

Режисьори: Ерик Дарнел, Том Макграт
Сценаристи: Ерик Дарнел, Том Макграт, Марк Бъртън, Били Фролик
Продуцент: Мирей Сориа
Музика: Ханс Зимър
Озвучен на български от: Анислав Лазаров, Ненчо Балабанов, Здрава Каменова, Петър Върбанов, Стефан Сърчаджиев-Съра, Веселин Калановски, Христо Чешмеджиев
Монтаж: Клер Де Шеню, Марк Хестър, Х. Лий Питърсън
Copyright © 2024 Dir.bg.