По заник

In the Gloaming

САЩ | 1997г | 62 минути | Драма | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 20.04.1997
Премиера на DVD: 02.11.2005
Производител: Warner Bros.
Разпространител DVD: Съни Филмс

В своя изключителен и приет възторжено от критиката режисьорски дебют, Кристофър Рийв ще ви отведе на необичайно пътешествие през живота на едно малко семейство в повратния момент на тяхното съществуване. Дани (Робърт Шон Ленард) е на смъртно легло.

Младеж на 20 и няколко години, заразен със СПИН, той отдавна се е отчуждил от семейството си, но в този тежък момент е почувствал нужа да се завърне у дома, за да посрещне края с най-близките си. Въздействието на пристигането му върху живота на майка му Джанет (Глен Клоуз), баща му Мартин (Дейвид Стратърн) и сестра му (Бриджит Фонда) отеква в тихия дом.

Дълго стаявани напрежения излизат на повърхността и всеки трябва да се изправи срещу тях. С помощта на грижовната медицинска сестра (Упи Голдбърг), семейството трябва да се пребори с трагедията, влязла в живота им и да осъществи връзка със сина си, каквато никога не е имало... досега.

Това специално издание на ПО ЗАНИК включва интервю с Кристофър Рийв и актьорите, както и кадри от работата по филма, определен от критиката като “Първокласен. По-добър от всяка драма, създадена в Холивуд през последните 10 години.” – Entertainment Weekly

Кастинг

Режисьор: Кристофър Рийв
В ролите: Глен Клоус, Робърт Шан Ленард, Упи Голдбърг, Дейвид Стратърн, Бриджит Фонда
Copyright © 2024 Dir.bg.