Бебета гении

Baby Geniuses

- 0/10

За филма

В разпространение от: 12.03.1999
Премиера на видео: 31.01.2000
Производител: Columbia Tristar International

Мислите ги за невинни. Мислите ги за безпомощни. Я пак си помислете!

Д-р Елена Киндер (Катлийн Търнър) е изпълнителен директор на БейбиКо - най-големият производител на бебешки продукти в света. Компанията спонсорира домове за сираци по целия свят и току-що е открила детски парк близо до централата си в Лос Анджелес. С помощта на д-р Хийп (Кристофър Лойд), Киндер работи по проект, целящ да разкодира езика на бебетата. Тайните лаборатории се намират в сградата на БейбиКо.

Според тибетците, всички бебета се раждат с пълни познания за вселената и говорят помежду си на древен език. Но щом станат на две години и се сближат с възрастните, те загубват това си умение.

За да проучи тази теория, д-р Киндер взима най-интелигентните бебета от домовете за сираци и ги отглежда при специални експериментални условия. Пак в името на експеримента тя е разделила две близначета - Слай и Уит. Слай бива отглеждан в лабораторията, а Уит е даден за осиновяване на племенницата й Робин Бобинс (Ким Катрал) и съпругът й Дан (Питър Макникъл).

Когато Слай успява да избяга, той попада случайно на Уит и двете момчета биват разменени. Уит отива в лабораторията, а Слай се сдобива с нова майка. Двете бебета-гении трябва да се намерят отново и да освободят децата от експерименталния център, преди д-р Киндер да ги изведе от страната.

Кастинг

Режисьор: Боб Кларк
В ролите: Руби Дий, Катлийн Търнър, Питър Макникъл, Кристофър Лойд, Ким Катрал
Сценаристи: Грег Майкъл, Боб Кларк
Продуцент: Стивън Пол
Музика: Пол Заза
Оператор: Стивън Кац
Copyright © 2024 Dir.bg.